26.06.2019 — 18:09

Світлана Павлишина привітала випускників двох вищих навчальних закладів області

Сьогодні відбулося урочисте вручення дипломів у Хмельницькому університеті управління і права імені Леоніда Юзькова та гуманітарно-педагогічній академії – двох провідних вищих навчальних закладах обласної комунальної власності.

Випускників Хмельницького університету управління і права імені Леоніда Юзькова, їхніх батьків, професорсько-викладацький склад університету вітали перший заступник Генерального прокурора України Дмитро Сторожук, народний депутат України Сергій Мельник, представники обласної та міської влади, випускники університету.

Це перший випуск університету після присвоєння йому імені видатного конституціоналіста, державного та громадського діяча, доктора юридичних наук, професора, академіка-засновника НАПрН, першого Голови Конституційного Суду України і нашого земляка Леоніда Юзькова.

Заступник голови Хмельницької облдержадміністрації Світлана Павлишина зазначила, що університет управління і права – один з найкращих навчальних закладів, де працює досвідчений викладацький колектив. Вітаючи випускників, Світлана Андріївна зокрема сказала: “Наша держава чекає на ваші розум, знання, на ваше прагнення щиро служити рідній землі. Роль кожного з вас у суспільних процесах надзвичайно велика, тому що тільки об’єднавшись, всі разом ми досягнемо поставленої мети – побудови сильної, конкурентноспроможної України”.

Світлана Павлишина також вручила дипломи випускникам гуманітарно-педагогічної академії. Вітаючи вчорашніх студентів, а сьогодні висококваліфікованих спеціалістів, посадовець наголосила, що гуманітарна сфера нашої області поповнилася молодим поколінням фахівців, яким розбудовувати успішну Україну. “Учитель – не просто професія. Це покликання. У всі часи вчитель – важлива людина у суспільстві, адже він створює найбільше багатство – високоінтелектуальну особистість”, – наголосила заступник голови облдержадміністрації.

Світлана Павлишина побажала сьогоднішнім випускникам успіхів, наполегливості та реалізації у професії.

Хмельницький університет управління і права імені Леоніда Юзькова та гуманітарно-педагогічна академія – одні з провідних вищих навчальних закладів області. Тут успішно поєднуються найновіші досягнення науки і традиції класичної вищої школи, навчальний процес і культурна діяльність, проводяться комунікативні заходи та розважальні вечори. Студенти постійно стають переможцями та призерами різноманітних конкурсів та олімпіад.