26.06.2019 — 15:36

Оголошено добір кандидатур від громадських організацій у сфері культури для включення до складу конкурсної комісії з конкурсного добору на посаду директора Державного історико – культурного заповідника “Межибіж”

Управління культури, національностей, релігій та туризму Хмельницької обласної державної адміністрації оголосило конкурс на заміщення посади директора Державного історико – культурного заповідника “Межибіж”.

Відповідно до Закону України “Про культуру” управління культури, національностей, релігій та туризму Хмельницької обласної державної адміністрації розпочинає прийом пропозицій від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування щодо кандидатур для включення до складу конкурсної комісії з конкурсного добору на посаду директора   Державного історико – культурного заповідника “Межибіж”.

Членами конкурсної комісії можуть бути:

−        незалежні фахівці у сфері культури, публічного або бізнес-адміністрування;

−        члени професійних, творчих спілок, об’єднань, асоціацій, організацій у сфері культури, зареєстрованих відповідно до закону;

−        члени міжнародних об’єднань, асоціацій, організацій у сферах культури.

Членом конкурсної комісії не може бути особа, яка:

−        за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

−        має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або  не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

−        є близькою особою або членом сім’ї учасника конкурсу чи управління культури, національностей, релігій та туризму Хмельницької обласної державної адміністрації;

−        є членом трудового колективу Державного історико – культурного заповідника «Межибіж».

Відбір кандидатур для включення до складу конкурсної комісії від громадських організацій здійснюється шляхом жеребкування.

Для участі у жеребкуванні до 15 липня 2019 року включно громадські організації на паперових та електронних носіях подають до управління культури, національностей, релігій та туризму Хмельницької обласної державної адміністрації:

– лист у довільній формі, підписаний керівником громадської організації, із зазначенням трьох кандидатур, які рекомендуються для включення до складу конкурсної комісії;

– копію статуту громадської організації, завірену належним чином;

– заяву та анкету за формами, що додаються.

 Кандидатура, яка подана більш ніж однією громадською організацією, до участі у жеребкуванні не допускається. Відповідальність за достовірність поданих даних несуть кандидат і громадська організація, що рекомендує кандидатуру для включення до складу конкурсної комісії.

Подані пропозиції розглядаються протягом 16-17 липня 2019 року.

Жеребкування буде проведено в приміщенні Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки, інформаційно-ресурсний центр “Вікно в Америку” (29013, м. Хмельницький, вул. Героїв Майдану, 28) 18 липня 2019 року.

Телефон для довідок: (0382) 79-59-71, відповідальна особа – Щур Юлія Володимирівна, адреса електронної пошти:[email protected]  (з приміткою “кандидатури до складу конкурсної комісії ДІКЗ  “Межибіж” (“громадські організації”).

Анкета

Заява