27.06.2019 — 12:43

Володимир Кальніченко привітав працівників суду з Днем Конституції України

З нагоди Дня Конституції України у Хмельницькому апеляційному суді відбулися урочисті збори. Участь у них взяли заступник голови Хмельницького апеляційного суду Тетяна Спірідонова, т.в.о. голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко, заступник голови обласної ради Валерій Лесков, заступник Хмельницького міського голови Андрій Бондаренко, судді та працівники апарату судів.

Вітаючи служителів Феміди, Володимир Кальніченко відзначив особливу роль українського суду у захисті норм Конституції України. “Саме наші судді здатні забезпечити захист прав і свобод людини і громадянина, утверджувати принцип верховенства права, активно сприяти розвитку демократії в Україні, повертати людям віру в справедливість” – наголосив Володимир Ілліч.

Посадовець подякував, у першу чергу, воїнам-захисникам, що боронять державу на передовій, та усім, хто відстоює права й інтереси українців на полі своєї діяльності. Володимир Кальніченко побажав присутнім мирного неба й успіхів у роботі на благо Хмельниччини та всієї України. Також він вручив грамоти та подяки обласної державної адміністрації.

Відповідно до розпорядження голови Хмельницької обласної державної адміністрації, за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Дня Конституції України НАГОРОДЖЕНО ПОЧЕСНОЮ ГРАМОТОЮ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ та подарунком:

МАЦЮРУ Галину Антонівну, старшого секретаря суду відділу організаційного забезпечення розгляду кримінальних справ Хмельницького апеляційного суду

ПОЛІЩУК Олену Віталіївну, архіваріуса Нетішинського міського суду

САЛДАН Юлію Олександрівну, референта Хмельницького апеляційного суду

ФІЛЮК Аліну Миколаївну, помічника судді Хмельницького апеляційного суду

ЦМИКАЙЛО Тетяну Василівну, секретаря судових засідань Ярмолинецького районного суду

Також оголошено Подяку:

МОЛОДОМУ Валентину Миколайовичу, провідному спеціалісту відділу інформаційного та технічного забезпечення Хмельницького апеляційного суду

ПРАВДЕНЮК Марії Андріївні, помічнику судді Волочиського районного суду

РОМАНЮК Валентині Вікторівні, секретарю суду Городоцького районного суду