30.05.2016 — 12:06

У Білогірському районі відбулося виїзне засідання колегії райдержадміністрації

У с.Юрівка Білогірського району відбулося виїзне засідання колегії райдержадміністрації. У заході взяли участь голова районної ради Василь Мельник, заступники голови адміністрації, голови сільських та селищних рад, представники засобів масової інформації та громадських організацій.

IMG_4041

IMG_4074

Засіданню колегії передували відвідини ТОВ «РМЗ Білогір’я», яке виготовляє піролізні та традиційні твердопаливні котли БілЕко, та ТОВ «Сільськогосподарський обслуговуючий кооператив «ПеллАгро», яке виробляє пелети з соломи. Також члени делегація здійснили візит на тваринницький комплекс ТОВ НВА «Перлина Поділля», де ознайомилися з впровадженням передових технологій у тваринництві.

IMG_4048

IMG_4151

До порядку денного засідання  було включено декілька питань.

Про стан благоустрою, озеленення та санітарної очистки населених пунктів району присутніх інформував начальник відділу містобудування та архітектури  адміністрації Василь Кривий. Він повідомив, що районною комісією за участю представників райдержадміністрації, районної ради та окремих структурних підрозділів було проведено обстеження населених пунктів району під час об’їзду з 12 по 19 травня 2016 року по питаннях благоустрою.

Інформацію про організацію роботи центру надання адміністративних послуг для членів колегії озвучив начальник ЦНАПу Сергій Присяжнюк. Він розповів, що відповідно поданих надавачами адміністративних послуг інформаційних та технологічних карток на сьогодні Центром надається 53 адміністративних послуги, розроблено та затверджено 49 інформаційних карток. За 5 місяців поточного року було надано 2720послуг.

Завершальним питанням колегії став звіт Семенівського сільського голови Наталії Юзвик про виконання делегованих повноважень виконавчим комітетом Семенівської сільської ради.

За результатами засідання колегії розроблено та затверджено розпорядження голови райдержадміністрації.

За матеріалами Білогірської райдержадміністрації