02.07.2019 — 10:26

Збірна команда Хмельницької області вдало виступила на чемпіонаті України з Комбат Дзю-Дзюцу

21-23 червня у м. Ірпінь відбувся чемпіонат України з Комбат Дзю-Дзюцу серед дорослих та юніорів. У змаганнях у двох категоріях клоз-контакт (боротьба ) і фулл-контакт взяли участь 180 спортсменів. Ці змагання були відбірковими до чемпіонату Світу, який відбудеться 19-20 жовтня в Київському палаці спорту.

На відкритті змагань урочисто вручили посвідчення майстрів спорту міжнародного класу спортсменам Хмельницької області: Пашкову Максиму (чемпіон Світу ), Будзихівському Вадиму і Мартинюку Миколі  (срібні призери чемпіонату Світу ), які в складі збірної України виступали на чемпіонаті Світу.

На чемпіонаті України в Ірпіні спортсмени збірної команди Хмельницької області завоювали дві золоті, три срібні та шість бронзових медалей. Горшечнік Олександр посів 1 місце в категоріях фулл-контакт і клоз-контакт; Костюк Анатолій був другим у “фулл-контакті” і третім у “клоз-контакті”; Пелих Дмитро – третім у “фулл-контакті”; Хрипонюк Андрій посів 2 місце у категорії клоз-контакт, Маноха Олександр – 2 місце у “клоз-контакт” і 3 місце у “фулл-контакт”, Монах Богдан здобув “бронзу” у категоріях фулл-контакт і клоз-контакт. Гнатів Данило посів 3 місце у змаганнях у категорії клоз-контакт. Наші спортсмени представляють спортивні клуби Комбат, Сокіл, ДЮСШ Буревісник Хмельницький, Пєрєсвєт, юний Локомотивець і ДЮСШ Шепетівка. До змагань їх готували тренери: Марчук Олександр, Будзихівський Вадим, Рудіч Олег, Кушик Станіслав і Дмитрач Дмитро.

Керівництво Хмельницької обласної федерації Комбат Дзю-Дзюцу вітає тренерський склад і спортсменів з успішним виступом на чемпіонаті України.

За інформацією Хмельницької обласної федерації Комбат Дзю-Дзюцу