08.07.2019 — 15:42

Закінчується прийом журналістських робіт для участі в конкурсі на кращу публікацію, телерадіопередачу про НАТО

15 липня закінчується прийом робіт для участі у Всеукраїнському конкурсі на кращу публікацію в друкованих та електронних ЗМІ, телерадіопередачу про НАТО та державну політику у сфері євроатлантичної інтеграції. Переможці відвідають Штаб-квартиру Альянсу у Брюсселі (Бельгія).

Конкурс проходить у п’яти номінаціях:

Краща публікація у регіональних друкованих ЗМІ;

Краща публікація в електронних ЗМІ;

Кращий аудіотвір;

Кращий аудіовізуальний твір;

Кращий сюжет в інформаційному та/або новинному блоці.

Роботи слід надсилати на електронну скриньку [email protected]

У складі журі конкурсу: Богдан Червак, перший заступник Голови Держкомтелерадіо; Єгор Божок, заступник Міністра закордонних справ України; Анатолій Петренко, заступник Міністра оборони України з питань європейської інтеграції; Оксана Мусієнко, представник Центру інформації і документації НАТО в Україні; Олексій Генчев, начальник управління з питань співробітництва з НАТО Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції Секретаріату Кабінету Міністрів України; Юрій Табаченко, виконавчий продюсер Першого каналу Українського радіо; Сергій Джердж, голова Громадської Ліги “Україна – НАТО”; Лариса Мудрак, стратегічний радник з комунікацій віце-прем‘єр-міністра з європейської інтеграції, медіа-консультант, заслужений журналіст України

Конкурс фінансується з бюджетної програми «Здійснення заходів з питань європейської та євроатлантичної інтеграції в інформаційній сфері». Його організовує та проводить переможець відкритих електронних торгів ТОВ «Спецекспотрейд». в Більше інформації про конкурс за посиланням www.natokonkurs.in.ua.

Нагадаємо, що розпорядженнями Кабінету Міністрів України затверджено План заходів на 2019 рік щодо реалізації Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції на 2017-2020 роки та План заходів на 2019 рік з реалізації Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції на 2018-2021 роки. Реалізація розпорядження Кабінету Міністрів України здійснюється за рахунок і в межах бюджетних призначень, передбачених Держкомтелерадіо у Державному бюджеті України на 2019 рік за бюджетною програмою 1701390 «Здійснення заходів з питань європейської та євроатлантичної інтеграції в інформаційній сфері».

Джерело