09.07.2019 — 14:28

Проведено громадський Форум

9 липня громадська організація «Подільська правова ліга» у партнерстві з Хмельницькою облдержадміністрацією організувала та провела Форум «Моделі безоплатної правової допомоги: успішний досвід та напрямки співпраці». Серед спікерів заходу: голова громадської органі­зації “Подільська правова ліга”,  член правління Української Гельсинської Спілки з прав людини, адвокат Андрій Місяць, представник Голов­ного територіального управління юстиції в області Валентина Кусмінська, регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Хмельницькій області Оксана Кізаєва та інші.

Відрадно, що у заході взяли участь представники майже всіх районів і міст обласного значення Хмельницької області. Під час Форуму учасники малу змогу ознайомитися з  міжнародним досвідом надання безоплатної правової допомоги, почерпнули інформацію про розвиток системи безоплатної правової допомоги в Україні,  механізми надання такої допомоги  в рамках реалізації проекту «Я маю право!» та інституцією Уповноваженого  Верховної Ради України з прав людини.

Захід відбувся в рамках проекту: «Розвиток успішних громад через експертну підтримку та правову допомогу» за фінансової підтримки МФ «Відродження».