01.06.2016 — 13:48

На Ізяславщині відбулося свято до Міжнародного дня захисту дітей

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань.

З цієї нагоди, 1 червня у Ізяславському районному будинку творчості дітей та юнацтва «Веселка» відбувся святковий захід за участю дітей, які відпочивають в таборах з денним перебуванням дітей.

3

З найкращими побажаннями завітали на свято начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Наталія Кирилюк та начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Раїса Ткаченко. Вітаючи дітей із початком літніх канікул, Наталія Кирилюк, побажала їм міцного здоров`я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку.

1

«У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших обов’язків дорослих. Закликаємо усіх, сьогодні й кожного наступного дня, зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України», – наголосила у своєму вітальному слові посадовець.

Вихованці Ізяславського районного будинку творчості дітей та юнацтва «Веселка» підготували велику святкову концертну програму, у якій виступили вихованці та творчі колективи закладу із своїми найкращими творчими здобутками.

Учасники святкового дійства отримало багато позитивних вражень від  перегляду концертної програми та спілкування із друзями і однолітками.

4

За матеріалами Ізяславської РДА