12.07.2019 — 15:28

Питання теплопостачання м. Шепетівки на контролі в облдержадміністрації

Сьогодні у місті Шепетівка відбулась виїзна нарада з питань функціонування житлово-комунального господарства міста та  запобігання зриву опалювального сезону 2019/20 року. Головував на нараді т.в.о заступника голови обласної адміністрації Олександр Дехтярук.

До участі у нараді також долучилися начальник управління ЖКГ ОДА Сергій Дашковський, перший заступник Шепетівського міського голови В.Вихівський та керівники підприємств житлово-комунального господарства м. Шепетівки.

Під час засідання, учасниками було наголошено на тому, що у зв’язку із незадовільним станом розрахунків за спожитий природний ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» та нарощуванням боргів, своєчасний початок опалювального сезону 2019/20 року у місті Шепетівка, як і у попередні роки, знову під загрозою.

Відтак, керівництву м. Шепетівка рекомендовано надати конкретизований план вирішення проблеми щодо надавача послуг централізованого теплопостачання мешканцям міста та забезпечення своєчасного початку опалювального сезону 2019/20 року.