16.07.2019 — 10:28

На Хмельниччині у розпалі «Олімпійське літо»

В оздоровчому таборі «Калинівка» Старокостянтинівського району провели спортивно-масовий захід у рамках всеукраїнської акції «Олімпійське літо». Організували змагання обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області.

До програми включили змагання з дартсу серед юнаків і дівчат та «Веселі старти». Участь у змаганнях взяли близько 120 дітей.

До «Веселих стартів» увійшли командні естафети «Баскетболіст», «Хокеїст, «Перенеси м’яч», «Переправа», «Перетягування канату» та спортивна вікторина. Переможцем «Веселих стартів» стала команда «Мисливці», друге місце посіла команда «Гармата», третє  – команда «Переможці».

В індивідуальних змаганнях з дартсу серед дівчат перше місце посіла Софія Сухенко,  друге  – Віка Бондарук, на третій позиції – Анна Зубко. Серед юнаків перше місце в Олександра Кумарєва,  друге – у  Дмитра Міронова, третє – у Влада Белазьорова.

Призерів змагань нагородили медалями, грамотами, вимпелами та сувенірами ХОЦФЗН «Спорт для всіх» і відділення НОК України.

За інформацією Хмельницького обласного відділення НОК України