16.07.2019 — 17:52

Всеукраїнська дорожня Асоціація анонсує проведення наймасштабнішої виставки дорожньої техніки у русі — AutodorDrive

Всеукраїнська дорожня Асоціація анонсує проведення наймасштабнішої виставки дорожньої техніки у русі — AutodorDrive. Захід відбудеться на спільному виставковому майданчику, разом з VII виставкою-демонстрацією техніки в польових умовах «Битви Агротитанів», яка вже сьомий рік поспіль є найбільшою сільськогосподарською виставкою країни (найбільша в Україні практична демонстрація с/г техніки, масштабна аграрна виставка, безпосередня взаємодія з перманентно зацікавленими інвесторами з фермерської галузі).

AutodorDrive на Битві Агротитанів — це вдвічі більше учасників, вдвічі більше можливостей, вдвічі цікавіше та пізнавальніше. На одному майданчику вперше об’єднається фермерський та дорожній бізнес. AutodorDrive — це два дні гарантованих драйву та вражень. Ми об’єднали силу заліза та відкрите поле, щоб створити наймасштабнішу демонстрацію дорожньої техніки в реальних польових умовах.

Захід 5-6 вересня, Київська область, Тетіївський район, село Степове. На виставці будуть представлені новітні зразки дорожньої техніки: мала та важка, комунальна і будівельна, гірничодобувна та навісне обладнання. Крім того: дорожня розмітка, знаки, освітлення та сучасні матеріали дорожнього будівництва.

AutodorDrive — це унікальна можливість ознайомитись з новітніми технологіями в режимі реального часу та обмінятися досвідом з експертами та колегами-дорожниками. Крім того, ви зможете на власні очі побачити, як працює найновіша дорожня техніка з усіх куточків України та світу. Масштабно та інноваційно – наш пріоритет!

На відвідувачів чекає: виставка дорожньої техніки, товарів та послуг; демонстрація роботи техніки; демонстрація та тестування елементів придорожньої інфраструктури (дорожні знаки, дорожня розмітка, дорожнє освітлення та інше); тест-драйви; ворк-шопи із застосування сучасних матеріалів; обмін досвідом, консультації експертів; фуд-корт та ярмарка.

Усім зацікавленим компаніям та організаціям ми пропонуємо представити свою продукцію та послуги на майданчику виставки. Ми також надаємо широкий спектр рекламних послуг для наших експонентів. Всього за 2 дні роботи виставки виробники та дилери дорожньої техніки та матеріалів мають змогу знайти нових клієнтів з-поміж замовників дорожніх робіт та комунальних підприємств. Для відвідувачів участь у виставці є абсолютно безкоштовною. Отримай свій квиток та долучайся до дійства!

 Детальна інформація та реєстрація: autodordrive.com.ua