17.07.2019 — 17:31

Замок-музей Радомисль запрошує на етнофестиваль «Аристократична Україна»

З метою відродження національних традицій України, укріплення патріотизму та розвитку культурної дипломатії між етносами й національними меншинам, що вважають своєю батьківщиною Україну та представниками народів, що проживають на території України, 27 липня 2019 року з 12:00 на території історико-культурного комплексу «Замок-музей «Радомисль» відбудеться Всеукраїнський фестиваль-показ етнічного та стилізовано-етнічного одягу «Аристократична Україна».

Фестиваль «Аристократична Україна» пройде вже вчетверте і сприятиме пізнанню етнографічної та культурної спадщини і досягнень регіонів України, популяризації етнічного одягу у молодіжному середовищі та серед громадян інших країнах світу.

Під час фестивалю на території історико-культурного комплексу «Замок-музей «Радомисль» відбуватиметься також і ярмарок-продаж робіт українських дизайнерів та народних майстринь.

Запрошуємо народних умільців області до участі у Всеукраїнському фестивалі та представити на ньому етнографічну культуру Хмельниччини.

Контактна особа від оргкомітету фестивалю: Світлана Пономар, тел. 068-86-70-250, e-mail:  [email protected]