02.06.2016 — 10:19

Деражня відсвяткувала День захисту дітей

1 червня у місті Деражня відбулося святкування Міжнародного дня захисту дітей.

Відділом культури, службою у справах дітей та за сприяння голови районної державної адміністрації проведено фестиваль дитячої творчості «Кольорове дитинство».

IMG_5369

Голова районної державної адміністрації Олег Веселовський привітав зі святом малюків, школярів, батьків та педагогів, побажавши усім щастя, здоров’я, безхмарного неба, гарного відпочинку, цікавих канікул та веселого і насиченого різноманітними подіями літа.

IMG_5359

Продовжилося свято концертом, у якому взяли участь вихованці всіх навчальних закладів міста. Юні артисти співали пісні, танцювали народні та сучасні танці, декламували вірші, виконували музично-хореографічні композиції. Кожен виступ дітлахів супроводжувався бурхливими оплесками глядачів.

Маленькі деражнянці отримали масу позитивних емоцій та вражень від свята, а їхні батьки мали змогу долучитись до прекрасного та відчути гордість за своїх дітей.

IMG_5396
За ініціативи голови райдержадміністрації та начальника районного відділу культури було організовано безкоштовний перегляд мультфільмів у районному центрі дозвілля та кіно.

Завершилося святкування конкурсом – малюнок на асфальті та солодкими подарунками для усіх дітей сьогоднішнього заходу.

IMG_5387
За матеріалами  Деражнянської райдержадміністрації