02.06.2016 — 10:32

У с.Миколаїв відбулося урочисте відкриття дитячого садочка

IMG_11271 червня, у Міжнародний день захисту дітей, для наймолодших жителів села Миколаїв  відбулася незвичайна, приємна і урочиста подія  – відкриття дошкільного навчального закладу «Лелека». Нарешті здійснилась спільна мрія громади – для 18 діток відчинились двері садочка.

Розділити цю важливу подію з мешканцями села завітали: заступник голови райдержадміністрації Сергій Янчук, голова райради Юрій Мельник, голова Чорноострівської територіальної громади Михайло Дзісь, депутат Хмельницької облради Віталій Бандирський, Миколаївський сільський голова 1997-2015 років Володимир Шелестюк та інші гості.IMG_1137

Цього дня майбутні вихованці дитсадка розповідали, як їм буде житися у садочку, чим будуть займатися, що вивчатимуть. А їх батьки раділи, що малеча відтепер має гарні умови для розвитку, навчання, подальшого пізнання світу.

Привітав мешканців села з чудовою подією голова Чорноострівської територіальної громади Михайло Дзісь. Він подякував усім, хто брав активну участь в реконструкції приміщення. Зокрема, багато зусиль для цього доклали як керівники району, так і місцева влада. Відкриття дошкільного навчального закладу «Лелека»  – це приклад об’єднання зусиль влади всіх рівнів, благодійників та громади.

IMG_1143У свою чергу, з вітальними словами до присутніх звернувся заступник голови райдержадміністрації Сергій Янчук, який побажав дошкільнятам і їхнім батькам міцного здоров’я, щастя, добра, щоб дітки з радістю відвідували садочок, і їм було легко й цікаво навчатися.

Дякувала всім за підтримку та допомогу у відкритті «Лелеки» завідувач дошкільного навчального закладу Алла Передерій. З напутніми словами виступив також настоятель місцевого храму отець Артемій, який благословив малечу на навчання у садочку. Мали змогу висловити слова вдячності та привітання й інші гості і батьки дітей.IMG_1150

Чимало подарунків, необхідних речей вручили з нагоди цього довгоочікуваного свята гості.

Далі відбулося урочисте перерізання червоної стрічки. Гості мали змогу оглянути дитсадок, який розташувався в приміщенні Миколаївської загально-освітньої школи. У ДНЗ створено усі умови для комфортного навчання, ігор і відпочинку. Приміщення оснащене згідно з усіма нормами, тож вихованці тут будуть у теплі та безпеці.

За матеріалами Хмельницької райдержадміністрації