02.06.2016 — 16:07

Дітям Хмельницького району влаштували веселе свято

Сьогодні за ініціативи  служби у справах дітей Хмельницької райдержадміністрації відбулося свято, присвячене Міжнародному дню захисту дітей.

Захід було організовано для шістдесятьох юних прибужан, зокрема дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах та дітей, батьки яких загинули в зоні проведення АТО.

IMG_1175

Привітали діток керівники району – голова райдержадміністрації Леся Коменда та голова райради Юрій Мельник. Посадовці побажали малечі здоров’я, багато радісних подій у житті й здійснення мрій, а також дали настанови наполегливо навчатись, розвивати свої здібності, щоб стати гідними громадянами України.

Захід відбувався у дружній та доброзичливій атмосфері. Для дітей підготували святковий стіл, смачний торт, морозиво та солодощі, а також цікаву розважальну програму. Творчі виступи подарували присутнім учні шкіл району та працівники районного будинку культури. Приємний сюрприз – виступ веселих піратів, – організувала для малечі депутат райради Ольга Чумакова. Діти залюбки брали участь у всіх запропонованих конкурсах й отримали багато подарунків.

DSC_5070

За матеріалами Хмельницької райдержадміністрації.