25.07.2019 — 14:42

Запрошуємо хмельничан долучитися до проведення акції з нагоди Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми

З метою відзначення в області Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми Міністерством соціальної політики України у співпраці з Представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні та Координатором проектів ОБСЄ в Україні, громадською організацією «Кампанія А21» в Україні, Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації  30 липня  2019 року планується проведення інформаційної акції.

Акція має на меті поінформувати громадян про небезпеку потрапляння у ситуацію торгівлі людьми, її основні форми та способи втягнення в експлуатацію.

30 липня 2019 року в обласному центрі у кінотеатрі «Планета»  відбудеться безкоштовний показ фільму «Жінка в полоні» (о 9.30 год – прес-конференція, початок фільму о 10.00 год.,  11.30 год – обговорення фільму) та проведення вуличної акції на залізничному вокзалі з елементами арт-інсталяції  «Невидимі» (початок о 12.30 год.).

Департамент соціального захисту населення, як координатор проведення даного заходу, запрошує  долучитися до проведення вищезазначеної акції усіх бажаючих.