05.08.2019 — 11:25

Делегація зі США відвідала військовий аеродром бригади тактичної авіації

Делегація на чолі з генерал-майором Грегорі Джонсом, Командувачем Військово-Повітряних Сил Національної гвардії штату Каліфорнія з робочим візитом відвідали військовий аеродром бригади тактичної авіації імені Петра Франка, що дислокується на Хмельниччині. Під час зустрічі з командуванням бригади сторони обговорили питання  поглиблення співпраці та подальші напрямки і формати військового співробітництва, реалізацію заходів під час спільних навчань. Окремо зупинились на підсумках минулорічних військових навчань «Чисте небо – 2018».

«Ми ретельно вивчаємо бойовий досвід України, перш за все застосування авіації. Обговорили наші успішні спільні дії під час минулорічних навчань. Саме їх позитивний результат і є запорукою у подальшій тісній співпраці», – зазначив генерал Грегорі Джонс.

Американські авіатори мали змогу оглянути літаки, що знаходяться на озброєні бригади  – СУ-24М, СУ-24МР, навчально – бойові Л-39 та відвідали технічно-експлуатаційну частину авіаційної техніки, де ознайомились з порядком проведення регламентних робіт на літаках.

Сергій Жмурко
#АрміяInform_Хмельницький
Фото автора