05.08.2019 — 15:51

“Розумним Бути Модно” – виграй конкурс та отримай стипендію на навчання!

До відома студентів закладів вищої освіти Хмельниччини! Починаючи з 27 травня 2019 року серед студентів проводиться всеукраїнський конкурс. Переможці здобудуть гранти на оплату навчання за 10, 6 або 3 місяців.

«Розумним Бути Модно» – соціальний проект мотивації сучасної молоді. Конкурс безкоштовний. Спробувати свої сили та позмагатися за гранти можуть студенти ЗВО Хмельниччини та всієї України, які є офіційними учасниками.

Конкурсантами можуть стати за особистим бажанням студенти всіх курсів та факультетів заочної та денної форми навчання, контрактної основи або державного замовлення. Претендентам на гранти потрібно написати есе на тематику: «Україна: проблеми та напрямки їх вирішення на шляху до інтеграції в ЕС».

Питання пропонується розглядати за обраним на власний розсуд напрямом. Ознайомитися з переліком учасників та обрати напрямок, дізнатися детальні вимоги до робіт пропонуємо за посиланням.

Організатором проведення виступає міжнародна компанія «OpenMediaGroup». Конкурс проводиться за сумісництва та партнерства likar.info – інформаційного порталу про здоров’я та медицину; e-kvytok.kiev.ua – сервісу бронювання авіаквитків, залізничних квитків, автобусних білетів; Uaua.info -інформаційного порталу для батьків про дітей; nadra.com.ua – cервісу підбору кредитів онлайн, мікрокредитів.

Оцінювання конкурсних робіт буде проводитися незалежною комісією до 20.10.2019. Оголошення переможців – 23.10.2019 року.