07.08.2019 — 11:37

Багатожанровий фестиваль «Fest-party у селянській хаті!» – сучасний, особливий та дивовижний проект!

Вперше у смт Покровське, Покровського району Дніпропетровської області, 14 вересня 2019 року, отримаєте феєрверк прекрасної музики, незабутні враження, відвідаєте світлини з виробами майстрів декоративно-ужиткового мистецтва та порините у святкову гостинну атмосферу.

Місія фестивалю:

популяризація унікальності місцевих культур, які утворилися внаслідок поєднання української культури з культурами різних національностей;

збереження культурної нематеріальної спадщини;

активізація внутрішнього туризму і приваблення туристичних потоків до Покровської селищної об’єднаної територіальної громади.

В рамках фестивалю відбудуться конкурси на різних локаціях.

Мистецька локація:

вокальне мистецтво (хорове мистецтво;вокальні ансамблі;малі форми).

До виступу учасники готують 1 номер сучасної вокальної композиції тривалістю не більше 5 хвилин з елементами української  та різних культур етнічних народів, що проживають на території України.

хореографія: (хореографічні колективи; хореографічні малі форми).

До виступу учасники готують 1 номер сучасної хореографічної композиції тривалістю не більше 7 хвилин з елементами української  та різних культур етнічних народів, що проживають на території України.

Інструментальна локація.

До виступу учасники готують 1 інструментальну композицію, тривалістю до 7 хвилин, в якій є поєднання елементів української та різних культур етнічних народів, які проживають на території України.

Локація художнього читання.

До виступу учасники готують 1 твір (проза або поезія) авторів різних національностей українською мовою.

Виставково-розважальна локація.

Учасники готують презентаційні площадки (не більше 5 метрів) з представленням  виробів майстрів народного, декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, які відображають самобутність, унікальність, етнічність та сучасність громади та презентацію про себе тривалістю до 5 хвилин, зміст якої  розкриває поєднання елементів української та різних культур етнічних народів, які проживають на території України.

Щоб взяти участь у фестивалі звертайтесь за тел.:050 623 46 58, 099 25 80 665

e-mail: [email protected]або [email protected]

Онлайн – заявку можна знайти за посиланням: https://bit.ly/2YLHE8f.

Заявки приймаються до 14.08.2019 року.

Заявка на фестиваль