07.08.2019 — 12:50

1-3 жовтня 2019 року в м.Медельїн, Колумбія, відбудеться Міжнародна конференція, присвячена тематиці «Міста, що навчаються»

Інформуємо, що 1-3 жовтня 2019 року в м.Медельїн, Колумбія, відбудеться Міжнародна конференція, присвячена тематиці «Міста, що навчаються».

Захід організовується Інститутом ЮНЕСКО з питань навчання впродовж життя (UIL) та містом Медельїн.

Тема Конференції «Інклюзія – принцип навчання протягом життя та сталого розвитку міст». Захід орієнтований на надання учасникам сприяння у питаннях визначення державної політики та підходів до планування в освітній сфері, посилення інтеграції, вивчення досвіду реалізації заходів на місцевому рівні та впровадження механізму моніторингу для оцінки прогресу в запровадженні стратегій інклюзивності.

Очікується, що в Міжнародній конференції візьмуть участь близько 650 учасників, у т.ч. мерів, керівників міських рад, представників міністерств освіти, а також представників агенцій ООН, регіональних та неурядових організацій, приватного сектору.

Реєстрація учасників Конференції відкрита до 16 серпня 2019 року за посиланням: https://www.learningcities2019.org/pre-registration-learning-cities-2019/