07.08.2019 — 16:39

Олександр Дехтярук зустрівся з громадою с. Скаржинці

Сьогодні, в рамках робочого візиту, т.в.о. заступника голови адміністрації Олександр Дехтярук зустрівся з жителями багатоповерхових будинків с. Скаржинці Ярмолинецького району.

На зустрічі також були присутні заступник голови райдержадміністрації Володимир Байталюк, заступник начальника управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Юрій Нагорішній та депутати обласної ради.

Під час зустрічі вирішувалося питання щодо здійснення опалення вищевказаних багатоповерхових будинків, оскільки Хмельницька обласна психіатрична лікарня№1 перейшла на індивідуальне опалення, а КП «Хмельницьктеплокомуненерго» прийняло рішення припинити теплопостачання будинків, оскільки підприємству нерентабельно утримувати котельню, яка забезпечує теплом вказані будинки.

Обговоривши ситуацію, що склалася, вирішено створити ініціативну групу  та підготувати клопотання до КП «Хмельницьктеплокомуненерго» про забезпечення даних будинків теплопостачанням у 2019 році з подальшим переходом їх на індивідуальне опалення.