03.06.2016 — 13:02

Природа України очима дітей Хмельниччини

P1160598Щорічно 5 червня  Україна долучається до відзначення Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища. Цей день вважається однією з найважливіших подій екологічного календаря і щорічно святкується в більш, ніж 100 країнах світу.

Екологічні проблеми стоять у ряді найважливіших і визначають рівень благополуччя всієї світової цивілізації та нашої країни зокрема. Відзначення цього дня допомагає привернути увагу суспільства до проблем довкілля, підкреслює гостру необхідність у зміні відношення людини до природи.P1160600

В цей день не тільки на Хмельниччині, а також в інших регіонах України, проводяться різноманітні заходи направлені на підвищення екологічного виховання громадян. Традиційно саме до цього дня приурочено підведення підсумків та нагородження переможців за результатами проведення обласного заочного конкурсу «Природа України очима дітей Хмельниччини».

Цього року у конкурсі взяли  участь близько 200 робіт, представлених вихованцями навчальних закладів районів та міст області.

P1160601Сьогодні заступник Департаменту екології та природних ресурсів Андрій Мартинов привітав усіх переможців та подякував педагогічним колективам за активну участь у конкурсі. Він вручив пам’ятні грамоти та подарунки і побажав всім у майбутньому натхнення, нових досягнень та перемог.

Варто відзначити, що усі подані на конкурс роботи заслуговують  нагород та високої оцінки. При виконанні творчих робіт всі учасники проявили майстерність і справжній талант. Оцінюючи конкурсні роботи, журі відзначило, що на Хмельниччині є багато талановитої молоді, яка переймається проблемами нашого довкілля.

 За матеріалами Департаменту  екології та природних ресурсів  облдержадміністрації