15.08.2019 — 17:32

Сергій Князєв вручив поліцейським Хмельниччини ключі від 18 нових службових авто

Сьогодні на Хмельниччині з робочим візитом перебував Голова Національної поліції України Сергій Князєв. В рамках візиту очільник відомства вручив ключі від 18 нових службових авто працівникам поліції. До участі в урочистому заході долучилися також обласне керівництво, ГУ НП в Хмельницькій області,  представники Хмельницької міської ради.

Сергій Князєв у вітальному слові висловив надію, що незабаром отримання службового транспорту для українських поліціянтів стане такою ж буденною справою, як і для їх колег з інших країн, адже ця норма виписана у законодавстві.  Однак наразі у перехідний період розбудови держави, коли триває війна із сусідом-загарбником, більшість коштів від податків, які сплачують громадяни, доводиться витрачати на підтримання обороноздатності країни.

Саме тому для забезпечення належного технічного оснащення підрозділів поліції необхідно об’єднувати зусилля органів влади усіх рівнів та небайдужих громадян. За словами Сергія Князєва, 18 службових авто, які вирушать сьогодні у підрозділи Нацполіції області, є прикладом такої співпраці, адже закуплені вони за кошти державного, обласного, районних та міських бюджетів.

Привітав поліцейських, які сьогодні отримують автівки, і т.в.о. голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко.

“Від чіткої взаємодії між органами виконавчої влади, місцевого самоврядування та правоохоронними органами залежить стабільність і правопорядок у регіоні та авторитет державної влади в цілому, – заважив Володимир Ілліч. – Проєкт “Поліцейський офіцер громади”, який стартує сьогодні в нашій області, покликаний в умовах децентралізації забезпечити безпеку громадян на кожній території, адже основна мета його – саме налагодити дієву співпрацю  поліцейського офіцера з об’єднаною територіальною громадою і мешканцями сільської місцевості, аби забезпечити дотримання прав кожного громадянина. Це вимога часу – щоб поліцейські могли якісно та повноцінно виконувати свої обов’язки, а тому ми і надалі будемо усіляко сприяти  Національній поліції у цьому питанні”.

Ключі від «Renault Logan», «Renault Duster» та «Skoda Rapid» отримали працівники підрозділів Національної поліції з усієї області, більшість з яких є представниками блоку поліції превенції, тобто саме ті, хто найтісніше і найбільше працюють з людьми.