15.08.2019 — 10:30

До Дня незалежності України на Ізяславщині реалізовується культурологічний проєкт «Це моя Україна»

В Ізяславському районі реалізовується культурологічний проєкт «Це моя Україна», присвячений 28-й річниці проголошення незалежності України. Як зазначають організатори, проєкт покликаний сприяти формуванню патріотизму українців, активної громадянської позиції, а також популяризувати інформацію про Україну.

У рамках проєкту щоденно в  період із 18 липня по 23 серпня на сайті Ізяславської районної державної адміністрації в алфавітному порядку розміщуються інформаційно-візульні  матеріали про області, Автономну Республіку Крим, міста Київ і Севастополь. У кожному матеріалі міститься інформація про економічний і культурний розвиток кожного регіону України. У візуальному  додатку до матеріалів проєкту  розміщено герби населених пунктів області, світлини та відеоматеріали про область чи місто.

До реалізації проєкту «Це моя Україна» активно долучився і колектив Ізяславської центральної районної бібліотеки. Працівники районної книгозбірні облаштовують виставки книг літераторів відповідного регіону України. Фактично кожен день читачі бібліотеки мають можливість здійснити своєрідну подорож регіонами України. З метою наближення матеріалів проєкту до відвідувачів підбірку книг облаштовано у інтернет-центрі районної книгозбірні.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю апарату Ізяславської райдержадміністрації