03.06.2016 — 13:46

У Білогір’ї відсвяткували Міжнародний день захисту дітей

    3 червня на центральній площі Білогір’я відбулися заходи, присвячені Міжнародному дню захисту дітей.

IMG_4438

Працівниками Будинку творчості школярів та Школи мистецтв, відділу освіти молоді та спорту РДА було організовано театралізоване відкриття свята,  яке розпочалося святковою ходою дитячих колективів загальноосвітніх та позашкільних закладів району. Кожна школа району підготувала свій неповторний «флешмоб», який являв собою танцювальну постановку, а всі разом колективи сформували на площі «живу» карту Білогірщини.

DSC_0321

З вітальним словом до дітей та всіх присутніх звернулися голова районної державної адміністрації Роман Муляр, голова районної ради Василь Мельник, депутат обласної ради Сергій Іващук, Герой України Петро Івашук, представник ТОВ ІВК «Рідний край» Сергій Прокопчук, директор Центру науково-технічної творчості учнівської молоді Григорій Гончарук та інші  посадовці та гості свята. Вони  побажали   хлопчикам і дівчаткам  мирного неба, міцного здоров’я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул.

IMG_4583

Зокрема, Роман Петрович сказав: «Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей української юні, забезпечити їй належний рівень виховання і дотримання прав дитинства. Впевнений, що об’єднавши зусилля, ми зробимо все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців.»

DSC_0385

Театралізоване дійство завершилося масовим флешмобом, під час якого діти-учасники випустили в небо жовті та сині кульки та голубів миру. Флешмоб налаштував всіх присутніх на патріотичний настрій та викликав гордість за наших дітей.

 IMG_4678

До обіду на площі лунала музика. Для дітей це було справжнє свято, і дітвора запам’ятає його надовго, бо дійство вийшло яскравим, захоплюючим, веселим, багатим на позитивні емоції. Хочеться, щоб такі щасливі усмішки сяяли на обличчях дітей щодня.

За матеріалами Білогірської райдержадміністрації

DSC_0362

IMG_4541