27.06.2019 — 15:21

До уваги представників наукових установ та громадських об’єднань!  

Оголошуємо прийом заяв до складу регіональної комісії з реабілітації від представників наукових установ, що здійснюють дослідження у сфері історії України ХХ століття, та представників громадських об’єднань, що провадять діяльність у сфері дослідження історії України ХХ століття та/або надання допомоги громадянам з питань, пов’язаних з реабілітацією жертв репресій тоталітарних режимів.

Для участі у доборі кандидатур відповідним науковим установам та громадським об’єднанням, що виявлять бажання увійти до складу регіональної комісії з реабілітації,  необхідно подати такі документи:

заява за встановленою формою;

копія статуту (положення) або іншого установчого документа наукової установи, громадського об’єднання;

копія рішення, прийнятого у порядку, встановленому статутом (положенням) або іншим установчим документом наукової установи, громадського об’єднання, або інший документ, підписаний уповноваженою особою керівного органу наукової установи, громадського об’єднання, із зазначенням кандидатури до складу регіональної комісії від наукової установи, громадського об’єднання;

лист довільної форми, у якому зазначається інформація про дослідження у сфері історії України ХХ століття та/або діяльність у сфері надання допомоги громадянам з питань, пов’язаних з реабілітацією жертв репресій тоталітарних режимів, які здійснюються (здійснювалися) науковою установою, громадським об’єднанням;

заява довільної форми представника наукової установи, громадського об’єднання про згоду на участь у роботі регіональної комісії, у якій зазначаються прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), згода на обробку персональних даних.

Прийом документів триватиме до 30 липня  2019 року за адресою: м.Хмельницький, майдан Незалежності, Будинок рад, каб. 302 (з 9.00 до 18.00, перерва 13.00-14.00)  або за електронною адресою [email protected]. Відповідальні: Архіпович Тетяна Миколаївна, Папуга Людмила Олександрівна,  тел. (0382) 75-20-42.

Жеребкування відбудеться  30 липня 2019 року за адресою: м.Хмельницький, майдан Незалежності, Будинок рад, каб. 114.