03.06.2016 — 15:52

Відзначення 25-ї річниці утворення господарських судів

Сьогодні у Господарському суді Хмельницької області відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення 25-ї річниці створення господарських судів України. До участі в урочистостях були запрошені заступник голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко, народний депутат України Сергій Мельник, міський голова Олександр Симчишин.

Суд 25 років 007

На початку урочистостей з вітальною промовою до усіх присутніх звернувся голова Господарського суду Сергій Крамар та в урочистій обстановці вручив нагороди та подяки суддям у відставці та працівникам суду.

Від імені голови адміністрації Олександра Корнійчука учасників заходу з ювілеєм привітав заступник голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко.

Суд 25 років 012

«На протязі тривалого періоду господарські суди України, як спеціалізована ланка судової влади, витримали перевірку часом і довели свою спроможність забезпечити захист прав суб’єктів господарювання, зробили неабиякий внесок в успішний розвиток та функціонування національної економіки. Переконані, що високопрофесійний суддівський корпус Хмельниччини завжди залишатиметься вірним складеній присязі, гідно виконуватиме свої високі обов’язки в ім’я законності, справедливості, гуманізму, захисту прав і свобод людини, докладатиме максимум зусиль задля зміцнення демократичних засад судочинства, забезпечення неупереджених і справедливих судових рішень, які виносяться іменем держави», – зазначив Володимир Ілліч.

Кращих працівників відзначено грамотами обласної державної адміністрації та обласної ради.

Суд 25 років 003