23.08.2019 — 10:53

Олександр Дехтярук вручив відзнаки облдержадміністрації

23-24 серпня наша країна відзначає найголовніші для кожного українця державні свята – День Державного Прапора України та День Незалежності України.

З нагоди відзначення цих дат у військовій частині 3053 з самого ранку зібрався увесь особовий склад, ветерани військової частини, командування та поважні гості – представники влади області та міста. Урочистості розпочалися з підняття державного прапора під звуки Гімну України, після чого до усіх присутніх звернувся з промовою т. в. о. командира частини підполковник Андрій Семенюк: “Шановні панове офіцери, прапорщики, сержанти, солдати, гості нашого свята! Вітаю Вас з величними святами нашої Батьківщини – Днем Державного Прапора та 28-ю річницею Незалежності України! Особовий склад нашої частини своєю щоденною наполегливою і самовідданою ратною працею робить вагомий внесок у становлення нової європейської держави, докладає максимум зусиль для забезпечення правопорядку та зміцнення законності в країні, сумлінно виконує службово-бойові завдання”.

Хвилиною мовчання згадали тих, завдяки кому відзначаємо сьогодні ці дати, тих, хто виборов для нашої держави Незалежність та віддав власне життя у війні з російським агресором, бо саме завдяки їм маємо сьогодні можливість жити у вільній країні під синьо-жовтим стягом.

Привітав та відзначив військовослужбовців Почесними грамотами обласної державної адміністрації і т.в.о. заступника голови адміністрації Олександр Дехтярук.

Капелан отець Володимир поблагословив бійців на подальше успішне несення служби на благо нашої Батьківщини.

Приймали сьогодні вітання з нагоди 28-ї річниці Незалежності України і працівники Апеляційного суду Хмельницької області та Управління Служби безпеки України в області.

Кращих працівників відзначено Почесними грамотами та Подяками обласної державної адміністрації.