06.06.2016 — 14:30

Старокостянтинівській бригаді тактичної авіації імені Петра Франка – 50

3 червня сьомій бригаді тактичної авіації імені Петра Франка, що базується у місті Старокостянтинів, виповнилося 50 років. На урочистості до ювілярів завітали представники вищих штабів, командири, льотчики, штурмани і техніки запасу та у відставці різних років, представники органів влади, духовенства, волонтери, депутати та громадські діячі.

Також в урочистостях взяли участь т.в.о. заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Олег Кузмінчук, голова районної державної адміністрації Сергій Фесун.

03-06-2016 (3)

Виступаючи перед авіаторами голова районної державної адміністрації зазначив, що бригада тактичної авіації імені Петра Франка, продовжує та примножує героїчні традиції попередніх поколінь, має славну бойову історію. Сьогодні особовий склад бригади готовий до виконання різних бойових завдань. Він подякував ветеранам військової служби, які в різні часи вносили свій вклад у розвиток авіації, і особливо тим, хто з початком АТО знову став до строю і разом з молоддю готовий будь-якої хвилини виконати бойове завдання.

В рамках святкування відбулося урочисте відкриттям пам’ятної стели літаку-бомбардувальнику Су-24М. Відкрили стелу льотчики: підполковник запасу Андрій Антонов і штурман майор Олександр Карачов, які мужньо виконали свій військовий обов’язок.

Крім того, учасники заходів вшанували пам’ять загиблих воїнів-авіаторів покладанням гірлянди до підніжжя стели «Батьківщина — синам своїм крилатим», що знаходиться поблизу 42-го гарнізонного будинку офіцерів.

З нагоди 50-річного ювілею бригади тактичної авіації у 42-му Гарнізонному будинку офіцерів відбулося нагородження кращих військовослужбовців частини та святковий концерт.

DSC_1278

DSC_1281

За матеріалами Старокостянтинівської РДА