24.08.2019 — 16:29

Хмельниччина святкує День Незалежності

У День Незалежності організатори  приготували гостям  свята цікаву та різноманітну програму. На центральному майдані Хмельницького відбувся святковий концерт за участю кращих оркестрів і творчих колективів області.

Райони та міста Хмельниччини презентували свої досягнення. Гості свята мали нагоду ознайомитися з творчістю народних майстрів нашого краю та взяли участь у майстер-класах. Також діяла виставка-продаж, де можна було поласувати різноманітними смаколиками та придбати продукцію місцевих товаровиробників.

На майдані працювала виставка машин, спецтехніки, одягу, озброєння Головного управління Національної поліції в області, Головного управління Державної Служби з надзвичайних ситуацій в області.

Центральне місце на майдані Незалежності займав коровай, який спік ТОВ “Український кристал” з міста Кам’янця-Подільського. Ним змогли пригоститися усі бажаючі, адже вага короваю – 1 тонна.

Почесні грамоти обласної державної адміністрації та подарунки відповідно до розпорядження т.в.о. голови облдержадміністрації Володимира Кальніченка за призові місця у номінаціях “Найкраща експозиція з представлення району на урочистих заходах із відзначення 28-ї річниці Незалежності України” отримали:

за ІІІ місце – Білогірський район;
за ІІ місце – Шепетівський район;
за І місце – Волочиський район.

За “Найкращий український вінок” подарунки отримали:

за ІІІ місце – Деражнянський район;
за ІІ місце –  Городоцький район;
за І місце – Старокостянтинівський район.