28.08.2019 — 16:37

Визначено суперфіналістів Відкритого обласного фестивалю-конкурсу естрадної пісні імені Миколи Мозгового «Грай, музико моя!»

Завершився фінальний етап Відкритого обласного фестивалю-конкурсу естрадної пісні імені Миколи Мозгового «Грай, музико моя!». Цей мистецький проект є даниною пам’яті та визнанням цінності творчого доробку композитора, поета, музиканта і співака, народного артиста України Миколи Мозгового, який народився у с. Сарнів Волочиського району на Хмельниччині.

Позаду залишилися хвилювання. Конкурсантам можна зітхнути і трішки відпочити, але не довго, оскільки незабаром розпочнуться репетиції до суперфіналу Фестивалю-конкурсу.

Проведуть суперфінал 1 жовтня, у міжнародний День музики. Головою журі суперфіналу буде народний артист України Олександр Пономарьов.

До участі у суперфіналі журі обрало дев’ятнадцять солістів і шість гуртів. Слід відзначити високий виконавський рівень обраних суперфіналістів, а тому батли обіцяють бути цікавими і гарячими.

У молодшій віковій категорії від десяти до дванадцяти років змагатимуться Кіра Лєскова, Єлизавета Вознюк, Юлія Каменюк, Ольга Свинарчук і Катерина Льовкіна.

У другій віковій категорії (13 – 15 років) суперфіналістами стали: Каріна Ситник, Каріна Рубановська, Поліна Гончарук, Анна Шимкова, Арман Аракелян, Анастасія Пентюк і Божена Поліщук.

Серед конкурсантів старшої вікової категорії до суперфіналу потрапили Богдан Кохан, Максим Савчук, Рената Бас, Вікторія Остапчук, Ілона Тихонюк, Крістіна Станіславська та Євгенія Гаєвська.

Колективи – суперфіналісти: зразковий вокальний ансамбль «Усмішка», гурти «Вернісаж», «Кумасі», «Поляночка», «Камелія» та «Синевір».

Оргкомітет фестивалю обрав кожному суперфіналісту пісню Миколи Мозгового для виконання у супроводі оркестру.

Бажаємо учасникам суперфіналу успіху та натхнення!

За інформацією Хмельницького обласного
науково-методичного центру культури та мистецтва