30.08.2019 — 14:20

Підприємці області приймали вітання з нагоди професійного свята

Сьогодні в облдержадміністрації приймали вітання ті, хто має в собі підприємницький дух, хто готовий брати на себе відповідальність,  проявляти наполегливість, шукати нове і вперто йти до успіху.

Завдяки підприємцям створюються нові робочі місця, випускаються конкурентоспроможні товари та надаються якісні послуги у різних суспільних сферах. Особливо відчутна роль підприємців у регіональному розвитку, відновленні територіальних громад та українського самоврядування загалом.

Зі словами вітання до гостей свята звернувся т.в.о. голови обласної державної адміністрації Володимир Кальніченко.

“Я без перебільшення скажу, що сьогодні підприємці є тією рушійною силою в економіці держави, яка є прогресом в розвитку нашої країни. Це стосується системи оподаткування, розвитку територій, робочих місць, надходжень до бюджету, які дають змогу розвиватися громадам, інфраструктурі та соціальним об’єктам. Ваша допомога сьогодні неоцінена і в плані волонтерства, допомоги армії та розбудові оборонноздатності країни”, – зазначив Володимир Ілліч.

Посадовець побажав присутнім тільки примножувати свої здобутки, розвитку бізнесу, міцного здоров’я та натхнення у реалізації власних задумів та ініціатив.

Також відповідно до розпорядження т.в.о. голови Хмельницької обласної державної адміністрації Володимира Кальніченка, за вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток області, активну громадянську позицію та з нагоди Дня підприємця НАГОРОДЖЕНО ПОЧЕСНОЮ ГРАМОТОЮ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ та подарунком:

АЛІЛУЙКА Михайла Михайловича, приватного підприємця, м. Шепетівка

БАБАКА Ігоря Івановича, директора товариства з обмеженою відповідальністю “Екопласт”, с. Пашківці  Хмельницького району

ВАСИЛЬЄВУ Марину Вікторівну, засновника підприємства “ПоллардіФешн Груп”, м. Хмельницький

ГАСЮКА Леонтія Семеновича – директора сільськогосподарського підприємства “Глорія Дей”, Кам’янець-Подільський район

ГРУБІЯ  Олександра Григоровича – приватного підприємця, м. Дунаївці

КРАСНОМОВЦЯ Івана Івановича, засновника підприємства “Славута-бетон”, м. Славута

КУЧЕРА Віталія Леонідовича, генерального директора публічного акціонерного товариства “Подільські товтри”, с. Вербка Кам’янець-Подільського району

ЛЕБЕДИНСЬКУ Аллу Вікторівну, директора приватного підприємства “Добрий хліб”, смт Теофіполь

ЛОБОДУ Анатолія Васильовича, директора сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу “Перспектива Плюс”, с. Сивки Білогірського району

СЛАБІНСЬКОГО Валерія Володимировича, генерального директора товариства з обмеженою відповідальністю науково виробнича організація “Каммед”, м. Кам’янець-Подільський

ЧАЛИКА Олега Ярославовича, директора товариства з обмеженою відповідальністю “Промінь Поділля”, с. Песець Новоушицького району

ЯЦИШИНА Сергія Олеговича, фізичну особу-підприємця, м. Хмельницький

Крім того, до привітань долучилися голова обласної ради Михайло Загородний, президент Хмельницької торгово-промислової палати, голова регіональної ради підприємців Хмельницької області Наталія Бєлякова, заступник начальника Головного управління Державної фіскальної служби України в області В’ячеслав Семенюк, начальник Хмельницької митниці Державної фіскальної служби України  Іван Бережнюк, директор Регіонального фонду підтримки підприємництва по області Інна Бачинська, перший заступник начальника ГУ ДСНС у Хмельницькій області, полковник служби цивільного захисту Дмитро Бондар.

Гарного настрою усім присутнім додала концертна програма.