06.06.2016 — 16:39

Олександр Корнійчук: вирішення звернень громадян – обов’язок влади

IMG_3000

Сьогодні голова обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук провів особистий прийом громадян.

Під час прийому, мешканці з різних районів області мали можливість поспілкуватись та звернутись до очільника області щодо допомоги у вирішені як колективних, так і особистих питань.

Олександр Олександрович вислухав кожного громадянина та вивчив усі звернення.

5 звернень стосувались отримання матеріальної допомоги, в тому  числі на дорого вартісне лікування, кошти на яке можливо отримати після додаткових довідок.

Крім цього, чимало звернень екологічного, земельного характеру та водопостачання, що порушено мешканцями Дунаєвецького району, голова обласної державної адміністрації пообіцяв детальніше вивчити та вирішити під час виїзного прийому 10 червня.

Загалом, до Олександра Корнійчука звернулось 27 жителів області щодо вирішення земельних, житлових, екологічних та інших питань.

Важливим є вирішення звернень  щодо допомоги родинам загиблих учасників антитерористичної операції. Тому, надання сприяння у вирішені житлового питання розглядатиметься на черговому засіданні комісії з питань забезпечення житлом учасників АТО та членів сімей загиблих.

Усі звернення мешканців області направлено відповідним структурним підрозділам та залишатимуться на особистому контролі Олександра Корнійчука.

За результатами розгляду заявники будуть проінформовані у терміни згідно чинного законодавства.

IMG_2991