02.09.2019 — 16:57

Володимир Кальніченко провів особистий прийом громадян

Сьогодні мешканці області мали можливість поспілкуватися з т.в.о. голови облдержадміністрації Володимиром Кальніченком та розповісти про проблемні питання, що їх хвилюють.

Під час особистого прийому посадовець розглянув 21 звернення. Переважна частина з них традиційно стосувалася питання надання матеріальної допомоги у зв’язку необхідністю лікування.

Також 2 громадян звернулися за вирішенням земельних питань (надання земельних ділянок). Окрім того, мешканка Новоушицького району просила допомоги у питанні працевлаштування. Ще один запитувач скаржився на бездіяльність слідчого.

Володимир Ілліч роз’яснив порядок розгляду звернень та надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів ОДА. Також  посадовець поінформував громадян, що зверталися за матеріальною допомогою у зв’язку з хворобами, про можливість та порядок отримання ними матеріальної допомоги на дороговартісне лікування.

Про рішення, прийняті за результатами розгляду звернень, запитувачі будуть поінформовані у встановлений законодавством термін.