04.09.2019 — 12:00

Уже цієї суботи відбудеться щорічна сільськогосподарська виставка “АГРО Поділля-2019”

Як уже повідомлялося, цієї суботи, 7 вересня, на території торгово-сервісного центру «Поділля» за адресою м.Хмельницький, вул.Кам’янецька (траса Н-03 Хмельницький-Чернівці, с.Ружична) відбудеться ХХХІІ обласна сільськогосподарська виставка «Агро Поділля-2019».

Сьогодні т.в.о. голови облдержадміністрації провів нараду з представниками структурних підрозділів ОДА, ГУ ДСНС та ГУ НП, ГУ Держпродспоживслужби у Хмельницькій області. У ході наради узгодили організаційні питання роботи виставки та питання забезпечення безпеки дорожнього руху та пожежної безпеки під час заходу.

Як повідомляють у Департаменті агропромислового розвитку ОДА, на виставці буде представлена сільгосптехніка, обладнання для тваринництва, засоби захисту рослин. Працюватиме виставка-ярмарок декоративних та домашніх птахів, дрібних тварин, ярмарок сільськогосподарської продукції. Традиційно кращі зразки продукції та товари місцевих підприємств представлять усі райони області, заклади профтехосвіти, окремі вищі навчальні заклади, а також народні майстри з усіх куточків області.

Не обійдеться і без цікавого сюрпризу від ТОВ “Український Кристал”. Вже кілька років поспіль підприємство дивує подолян своїми витворами хлібопекарського мистецтва. Зокрема, позаминулого року майстри представляли величезний Тризуб, виготовлений з короваю, а минулого року навіть задокументували Рекорд України, виготовивши карту Хмельницької області, складену з мафінів. Що саме готують в “Українському Кристалі” для “АГРО Поділля-2019”, поки тримають у таємниці, але, без сумніву, це буде щось дуже  цікаве та, як завжди, вражаюче.

Окрім того, відвідувачів та гостей виставки розважатимуть народні та аматорські колективи, працюватиме імпровізований фудкорт. Також будуть облаштовані цікаві фотозони.

Урочисте відкриття заплановане на 11-00. Задля зручності відвідувачів буде здійснюватися довезення до локації автобусами. Транспорт курсуватиме з 8-00 від вул.Староміської (“Юність”) по вул. Кам’янецькій, із усіма зупинками.