04.09.2019 — 16:15

Конкурс профмайстерності пройшов серед інструкторів навчально-тренувального центру Хмельницької АЕС

Понад десять років у навчально-тренувальному центрі (НТЦ) Хмельницької АЕС проходить конкурс професійної майстерності серед інструкторів, де за різними напрямами з року в рік вони відшліфовують свої навички і уміння.

Вітаючи учасників цьогорічного конкурсу заступник начальника НТЦ з науково-методичної роботи Олег Пугач зазначив, що конкурс на звання кращого інструктора вже став традиційним і вийшов за рамки ХАЕС. У минулому році на базі НТЦ Хмельницької АЕС змагалися інструктори усієї ядерної галузі України, де перше місце посів саме представник ХАЕС.

З кожним роком зростають і вимоги до наповнення, актуальності, системності викладання матеріалу. Конкуренція серед учасників надзвичайно висока.

Конкурс професійної майстерності складався з двох етапів – теоретичного та практичного. Для опрацювання і захисту інструкторами були вибрані актуальні та важливі для діяльності АЕС теми.

За підсумками двох етапів найкращим інструктором навчально-тренувального центру Хмельницької АЕС став Ігор Ткач. На другому місці Микола Оверчук. Третім став Микола Одійчук. Призери отримають грошові винагороди, які визначені відповідним положенням про конкурс.

Розроблені конкурсантами матеріали будуть впроваджуватися в НТЦ під час підготовки і перепідготовки оперативного та ремонтного персоналу ХАЕС, що значно покращить якісний рівень навчання. Кращі напрацювання та досвід Хмельницької АЕС переймуть фахівці навчальних центрів усіх АЕС України.

За інформацією прес-служби Хмельницької АЕС