07.06.2016 — 15:43

Обговорено проблемні питання у сфері підприємництва

Сьогодні, у продовження діалогу між владою та бізнесом, відбулося організаційне засідання робочих груп з врегулювання проблемних питань у сфері підприємництва при регіональній раді підприємців Хмельницької області.

Економіка 001

Під час заходу обговорено основні напрямки співпраці підприємницької громадськості та представників депутатського корпусу обласної ради для створення в області сприятливого бізнес середовища, зокрема, щодо розробки механізмів лобіювання питань, що потребують розв’язання на законодавчому рівні.

Особливо активно представниками бізнесу порушувались аспекти, пов’язані з процедурою визначення нормативно-грошової оцінки землі, необхідності створення умов для наповнення бюджетів міст та районів області через стимулювання розвитку підприємництва.

Крім того, учасники зібрання від ради підприємців відмітили, що особливої актуальності сьогодні набуває питання проблем та перспектив регіонального ринку трудових ресурсів. Їх підготовка, перепідготовка та підвищення кваліфікації мають відповідати зростаючим вимогам сучасного виробництва та роботодавця на ринку праці.

За результатами заходу прийнято рішення кожній робочій групі відпрацювати визначені проблемні питання та розробити пропозиції з їх врегулювання.

Економіка 005