12.09.2019 — 15:53

Хмельниччині представили нового керівника ГУ Нацполіції в області

12 вересня заступник Голови Нацполіції Ігор Клименко представив особовому складу ГУНП в Хмельницькій області нового начальника Анатолія Щадила.

Також на представленні були присутні попередній начальник Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області Василь Віконський, т.в.о. голови адміністрації Володимир Кальніченко та голова обласної ради Михайло Загородний.

Звертаючись до присутніх, новопризначений керівник поліції області зазначив: «Я народився на Хмельниччині, виріс, навчався, тут моє коріння. Тому для мене це подвійна відповідальність. Сьогодні перед поліцією стоять серйозні завдання і виклики. Я до них готовий і, сподіваюсь, разом з вами ми досягнемо гарних результатів роботи».

В свою чергу, Василь Віконський подякував особовому складу за два роки плідної і злагодженої роботи. «Я сподіваюсь, ви запам’ятали наше головне правило єдиного механізму — успіху можна досягти тільки тоді, коли ви працюєте чітко і злагоджено, як один організм», – сказав Василь Васильович.

Принагідно т.в.о. голови адміністрації Володимир Кальніченко подякував Василю Віконському за злагоджену роботу та вручив Подяку обласної державної адміністрації за плідну співпрацю у сфері протидії злочинності, забезпечені публічної безпеки і порядку, охорони прав і свобод людини, інтересів суспільства і держави на території області.