08.06.2016 — 13:41

В Ізяславі працювала робоча група обласної державної адміністрації

7 червня в Ізяславській райдержадміністрації працювала робоча група облдержадміністрації з питань аналізу стану виконання райдержадміністрацією основних галузевих повноважень, у складі представників структурних підрозділів: агропромислового розвитку; економічного розвитку, промисловості та інфраструктури; соціального захисту населення; освіти і науки; фінансів та апарату облдержадміністрації. Очолив групу т.в.о. заступника голови – керівника апарату обласної державної адміністрації Олег Кузмінчук.

На підсумковій нараді, яку провів Олег Петрович, було обговорено як питання діяльності структурних підрозділів районної державної адміністрації, так і основні питання життєдіяльності району, а саме: використання трудових ресурсів та зайнятості населення, розвиток інфраструктури району, розвиток соціально-трудових відносин, економічного потенціалу району, інвестицій, сільського господарства, торгівлі та промисловості.

SAM_6102

Членами робочої групи відзначено ряд проблемних питань у діяльності структурних підрозділів. Також особлива увага була приділена роботі апарату райдержадміністрації.

В свою чергу, голова Ізяславської районної державної адміністрації Борис Яцков надав роз’яснення на поставлені запитання, охарактеризував діяльність районної державної адміністрації, розповів про досягнення та здобутки району, поділився планами на майбутнє. Борис Олександрович висловив своє бачення змін в районі. Зокрема, акцентував увагу на консолідації зусиль та розвитку взаємовідносин із жителями, бізнесовими структурами, трудовими колективами району.

Підводячи підсумки засідання Олег Кузмінчук зазначив, що функція робочої групи облдержадміністрації не пошук недоліків в роботі, а вивчення реального стану справ у сфері соціально-економічного, аграрного та фінансового характеру, з метою виявлення  та вирішення усіх  проблемних питань, які стосуються життєдіяльності району.

SAM_6103