08.06.2016 — 15:11

Огляд медичних закладів Шепетівського району

7 червня директор Департаменту охорони здоров’я Хмельницької облдержадміністрації Яків Цуглевич, голова обласної ради Михайло Загородний, обласний хірург Анатолій Суходоля та директор Хмельницької обласної бази спеціального медичного постачання Олександр Крупа оглянули медичні заклади Шепетівського району.

перинатальний центр

У ході робочого візиту посадовці ознайомились з роботою хірургічного відділення Шепетівської районної лікарні та ходом ремонтних робіт у перинатальному центрі, який надаватиме медичну акушерсько-гінекологічну допомогу на вторинному рівні  жінкам Шепетівського району.

Важливою подією стало представлення колективу лікарні нового керівника хірургічного відділення, лікаря 1 категорії Рімми Башистої. Рімма Олександрівна пропрацювала у цьому відділенні 12 років та зарекомендувала себе як кваліфікований фахівець.

рай лікарня Гриців

Далі представники області ознайомились із роботою медичного коледжу, Городищенської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, Грицівської  бази спеціального медичного постачання та денного стаціонару, терапевтичного, хірургічного, неврологічного та інших відділень Грицівської районної лікарні.

На завершення перебування в районі оглянуто будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини та квартири для лікаря у с.Ленківці, яку планують відкрити до кінця літа.

с.Ленківці ФАП

 

Людмила Небесна,

головний лікар Хмельницького обласного центру здоров´я.