08.06.2016 — 18:01

Офіційно відкрито XXVІII Міжнародну агропромислову виставку «АГРО-2016»

Сьогодні відбулося офіційне відкриття XXVІII Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2016».

Участь у відкритті виставки  взяв Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Під час  заходу Прем’єр-міністр зазначив, що Уряд працює над розробкою рішень для підтримки невеликих фермерських господарств, що стимулюватиме розвиток національного виробника та сприятиме підвищенню експортного потенціалу країни.

скачанные файлы

«Наше бачення сьогодні полягає у тому, щоби підтримувати у тому числі маленькі, невеликі фермерські господарства. Ми зараз спільно з Міністерством напрацьовуємо пропозиції, які можуть бути враховані вже у 2016 році, щодо підтримки кожного аграрного виробника, невеликих фермерських господарств», – додав Володимир Гройсман.

Наразі Міністерство аграрної політики та продовольства України опрацьовує із Міністерством фінансів питання виділення додаткових коштів на підтримку малих та середніх фермерських господарства у 2016 році.

Від Хмельниччини виставку відвідав заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Кальніченко, під час якої оглянув виставкові павільйони, в яких презентовано аграрну продукцію з різних областей України та виробників у сфері рослинництва.

AA4_8990