10.06.2016 — 10:17

Відбувся перший обласний турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат «Олімпійські надії»

9 червня у с. Вільхівці Новоушицького району на базі Вільховецької ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Ф.С.Бацури відбувся перший обласний турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2002-2008 р.н. «Олімпійські надії».

Такий масовий захід уперше проводився в стінах школи. Його ініціатором та організатором став А.Власов – тренер І категорії, засновник секції з вільної боротьби, яка з 1981 року діє у селі. За 35 років своєї роботи, тренер підготував 1 майстра спорту міжнародного класу, 7 майстрів спорту та 8 кандидатів у майстри спорту. Вихованці секції з вільної боротьби є неодноразовими переможцями всеукраїнських турнірів, призерами чемпіонатів України, Європи та світу.

DSC01962

У турнірі взяли участь понад 100 учасників з Хмельницького, Кам’янця-Подільського, Городка, Тернопільської області та с.Вільховець. Підтримати своїх спортсменів приїхали заслужені тренери України, майстри спорту України та міжнародного класу.

На відкриття змагань завітали і почесні гості: т.в.о. заступника голови обласної державної адміністрації Валерій Олійник, голова районної ради Олександр Проциш, перший заступник голови райдержадміністрації Петро Мазур, голова об’єднаної територіальної громади Олег Московчук.

Посадовці привітали юних спортсменів, гостей та жителів с.Вільховець із такою знаковою подією, яка безумовно стала досягненням у розвитку та популяризації фізичної культури та спорту в районі, подякували тренеру за його роботу та побажали спортсменам легкої перемоги та успіхів у подальших спортивних досягненнях.

DSC01976

Від імені народного депутата В.Мельниченка та від ТОВ «Агробізнес» тренеру А.Власову вручили грошові подарунки на розвиток спортивної школи та на ремонт залу вільної боротьби.

Змагання розпочали юнаки 2002-2003 р.н. у ваговій категорії 38 кг. Команди продемонстрували неабияку спритність та кмітливість, гідний рівень підготовки. Завзятості додавали і вболівальники, які повністю заповнили спортивний зал школи.

 DSC02017

За матеріалами Новоушицької райдержадміністрації