01.10.2019 — 15:34

Збірна команда Хмельниччини здобула перше загальнокомандне місце на спартакіаді держслужбовців

З 23 по 28 вересня 2019 року у місті Ужгород проходили фінальні змагання Всеукраїнської Спартакіади серед державних службовців. В змаганнях взяли участь збірні команди з 20 областей України та з міста Київ.  Збірна команда Хмельниччини традиційно підтвердила свій високий спортивний рівень, вкотре виборовши у змаганнях перше загальнокомандне місце.

Найвищі результати  команда  показала у змагання з  волейболу та футзалу, здобувши перші місця. Також досить успішними були наші шахісти, посівши третє місце у змаганнях.

З індивідуальних видів спорту найкраще виступили Галина Коханюк (Головне управління державної казначейської служби України в області) – 4 місце в настільному тенісі, Олександр Пастущенко (Чемеровецька РДА) – 5 місце з шахів, Людмила Гордова (Регіональне відділення Фонду Держмайна України)  – 6 місце з шахів, Володимир Рибчинський (Новоушицька РДА) – 5 місце з шашок.

Команда з волейболу: Павло Білецький (Департамент спецпідготовки та кінологічного забезпечення ДФС), Андрій Грабовський (Хмельницька ОДА), Василь Климчук (Хмельницька ОДА), Олександр Терлига (Віньковецька РДА), Василь Дидюк (Красилівська РДА), Микола Венгренюк (Красилівська РДА), Володимир Бруневич (Центр підвищення кваліфікації ДКВС) та Юрій Храбан (Віньковецька РДА).

Команда з футзалу: Олег Ящук (Хмельницька митниця ДФС), Іван Косяк (Хмельницька ОДА), Микола Блажко (Головне теруправління юстиції в області), Володимир Падневич (Деражнянська РДА), Андрій Самсонов (Обласне управління лісового та мисливського господарства), Дмитро Лавров (Головне теруправління юстиції в області), Дмитро Шутяк (Департамент спецпідготовки та кінологічного забезпечення ДФС),  та Олег Дяк (Головне територіальне управління юстиції в області).

Збірну команду офіційно представляв та  забезпечував високий рівень підготовки Юрій Мельник (Хмельницька районна рада).

Вітаємо наших переможців!