03.10.2019 — 09:38

У листопаді поточного року заплановано проведення в Афінах презентації економічного та інвестиційного потенціалу України

З метою розширення двостороннього торговельно-економічного та інвестиційного співробітництва, а також популяризації України за кордоном Посольством України в Грецькій Республіці за організаційної підтримки Грецько- Української палати у листопаді поточного року заплановано проведення в Афінах презентації економічного та інвестиційного потенціалу України.

Зазначений захід відбуватиметься за участі представників ділових кіл Греції, Асоціації експортерів та інвесторів, Федерації підприємців Греції та торгових палат мм.Афіни, Пірей, Салоніки.

З метою поглиблення регіонального співробітництва Посольством опрацьовується також можливість відвідання українською делегацією найбільших підприємств Греції, а також організації двосторонніх зустрічей з керівниками муніципалітетів та представниками бізнесу.

Проведення заходу матиме значний іміджевий вплив, сприятиме розвитку двостороннього співробітництва, а також просуванню українських товаровиробників на грецький ринок.

Посольство готове надати необхідну організаційну та інформаційну підтримку українським учасникам.