03.10.2019 — 10:21

На Ізяславщині відкрито центр обслуговування клієнтів споживачів газу  

02 жовтня на Ізяславщині відбулася урочиста подія – відкриття сучасного центру обслуговування клієнтів – споживачів газу. Понад 8 тисяч споживачів газу Ізяславщини відтепер зможуть вирішувати усі «газові» справи саме тут.

Задля зручності клієнтів новий Центр обслуговування розмістився у просторому приміщенні в центрі міста Ізяслав. Це вже сьомий сучасний центр з належними комфортними умовами, який відкрито на Хмельниччині за кошти АТ «Хмельницькгаз». Подібні осередки функціонують у  Хмельницькому, Славуті, Камʼянці-Подільському, Старокостянтинові, Красилові та Волочиську.

Головна мета центру – стати ближче до споживачів і спростити зв’язок між компанією та споживачами.

Новостворений центр надає увесь комплекс послуг компанії в одному місці, в комфортних умовах. Клієнти зможуть тут отримати необхідні довідки та консультації по особовому рахунку, передати показання про спожитий газ, провести звірку та перевірити стан розрахунків, отримати технічні умови на приєднання до мереж тощо.

На урочисте відкриття завітали керівники Ізяславщини, керуючий Славутським відділенням АТ «Хмельницькгаз» Микола Радкевич та керівник Ізяславської філії АТ «Хмельницькгаз» Сергій Черняк та споживачі газу, котрі одразу змогли випробувати роботу центру обслуговування.

Із вітальним словом звернувся до присутніх керуючий Славутським відділенням Микола Радкевич, котрий зауважив, що крок за кроком компанія АТ «Хмельницькгаз» впроваджує новий підхід в обслуговуванні споживачів природного газу. Це новий стандарт роботи, що передбачає покращення якості сервісу, професійне надання повного переліку послуг в комфортних умовах. Клієнти мають можливість в одному місці здійснити всі необхідні дії і витратити при цьому якомога менше часу.

Також виступили і перший заступник голови райдержадміністрації Павло Ковальчук, голова районної ради Сергій Шлегель та секретар Ізяславської міської ради Наталія Попко, котрі подякували керівництву АТ «Хмельницькгаз» за прогресивний підхід у напрямку розвитку мережі центрів обслуговування клієнтів. Посадовці висловили переконання, що новостворений Центр стане ще одним фактором доброзичливого вирішення важливих питань громади, значно поліпшить умови обслуговування споживачів.

Як і будь-яке свято, не обійшлося без подарунків. Для колективу новоствореного центру вручено цінний подарунок із побажаннями працювати на благо Ізяславщини.

Гості свята спільно перерізали символічну стрічку відкриття Центру. Після церемонії відкриття кожен мав можливість оглянути приміщення Центру. Тут є усе для зручності споживачів: привітні працівники, які допоможуть за потреби скористатися потрібними сервісами та проконсультують з нагальних питань.

Присутні гості та запрошені відзначали значимість облаштування сучасного Центру обслуговування клієнтів, що є прагненням газової компанії налагодити взаєморозуміння із кожним своїм клієнтом. Яскрава зала для прийому клієнтів виконана у форматі відкритого простору – «Оpen space».

Новостворений центр обслуговування клієнтів – споживачів газу працюватиме з понеділка по п’ятницю, з 8.00 до 17.00 год. без обідньої перерви за адресою: м.Ізяслав, вул. Шевченка, 25.

За матеріалами Ізяславської райдержадміністрації