10.06.2016 — 14:08

Ми – нація нескорених!

У с.Нижнє до кіборга Олександра Михайлюка, аби привітати його у День народження та вкотре висловити слова подяки, завітали голова Деражнянської адміністрації Олег Веселовський спільно з головою ради Віталієм Сідлецьким.

Олександр проходив службу по мобілізації  у 90 батальйоні. 21 січня 2015 року під час останнього бою за Донецький аеропорт його захопили в полон бойовики незаконних збройних формувань ДНР/ЛНР. Пробувши у полоні довгих дев’ять місяців, 29 жовтня 2015 року Олександр нарешті був звільнений в результаті обміну полоненими між терористами і Києвом на мосту біля міста Щастя. Втомлений, схудлий, хворий, однак незламний і дуже спокійний, він вирішив майже нічого не розповідати рідним про те, в яких умовах утримувався у бойовиків. І незважаючи на всі ті жахи, що пережив у полоні, Олександр після відпочинку і лікування  підписав контракт для проходження служби у лавах Збройних  Сил України.

DSC_0319

Олег Веселовський нагородив Олександра грамотою районної державної адміністрації за мужність і героїзм, активну громадянську позицію, витримку та високий професіоналізм, виявлені під час виконання бойових дій у зоні АТО, вагомий особистий внесок  у збереження суверенітету, територіальної цілісності  незалежної  української  держави та з нагоди Дня народження та вручив пам’ятний подарунок – ікони,  які будуть оберігати  славного воїна та його родину.

«Ми – нація нескорених, і нас не подолати. Ми не станемо на коліна, тому що в нас є сила духу, сила єдності та сила національної гордості. За нами правда, за нами Господь Бог!», – зазначив Олександр Михайлюк.

Керівники району побажали Герою та  усій його  родині добробуту, щастя,  миру, здоров’я .

DSC_0325

Хмельниччина пишається своїм славним земляком! Щодня, щогодини Україна завдяки таким мужнім захисникам,  як Олександр, виборює право бути суверенною, єдиною державою.

Олександр Михайлюк –  наша гордість, наш Герой!

За матеріалами Деражнянської райдержадміністрації