08.10.2019 — 12:24

8 жовтня своє професійне свято відзначають юристи

З цієї нагоди в сесійній залі обласної ради відбулися урочистості. Привітати кращих юристів області завітали т.в.о. голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко, заступник голови обласної ради Валерій Лесков, керівництво Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області та інші поважні гості.

Вітаючи присутніх Володимир Кальніченко сказав: «Ви маєте одну з найшанованіших і відповідальних професій в нашому суспільстві. Саме ви стоїте на захисті конституційних прав та свобод українців, якнайактивніше сприяєте розбудові незалежної, правової Української держави, відстоює інтереси громади Хмельниччини, кожного її жителя».

Володимир Ілліч вручив кращим юристам Почесні грамоти облдержадміністрації і цінні подарунки. Побажав усім присутнім успішно втілювати в життя все задумане, досягати поставлених цілей, впевнено долаючи перешкоди на професійному шляху, міцного здоров’я, миру, щастя, благополуччя.

Гарний настрій присутнім у залі подарували артисти обласної філармонії.

Приймали сьогодні вітання з нагоди Дня юриста і працівники Апеляційного суду Хмельницької області від керівника апарату обласної державної адміністрації Оксани Самолюк.

Керівник апарату адміністрації відмітила, що в наші дні бути юристом почесно і відповідально, адже щодня до правників за порадою та допомогою звертаються велика кількість громадян. Тож нехай винагородою за ваше віддане служіння Феміді стане повага та довіра людей.

Кращим представникам юридичної галузі Оксана Миколаївна вручила Почесні грамоти обласної державної адміністрації.