10.06.2016 — 16:04

Проведено засідання робочої групи щодо вивчення проблемних питань на ПАТ «Полонський гірничий комбінат»

09 червня під керівництвом т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олега Гуменного відбулося чергове засідання робочої групи щодо вивчення ситуації, яка склалася на підприємстві ПАТ «Полонський гірничий комбінат».

У засіданні взяли участь представники Громадської ради при облдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, АТ «Брокбізнесбанк» та Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації, місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Заборгованість 014

У ході засідання розглянуто питання щодо необхідності зміни зберігача майна цілісного майнового комплексу ПАТ «Полонський гірничий комбінат».

Учасники засідання зобов’язались сприяти пришвидшенню врегулювання проблемних питань у діяльності ПАТ «Полонський гірничий комбінат» задля збереження та недопущення знищення підприємства.

За результатами обговорення прийнято рішення про скликання робочої групи у четвертій декаді червня та інформування про результати проведеної роботи.