10.06.2016 — 16:30

12 червня в Україні своє професійне свято відзначають працівники легкої промисловості

12 червня в Україні своє професійне свято відзначають працівники легкої промисловості. На території міста Деражня успішно працює підприємство цієї галузі –  ТОВ «Тайстра – К». Сьогодні сюди з офіційним візитом завітав голова Деражнянської райдержадміністрації Олег Веселовський та голова районної ради Віталій Сідлецький.

Підприємство є одним із кращих на теренах міста, керівництво  його з розумінням ставиться до вирішення соціально-економічних питань району та його розвитку. Підприємство працює з 2006 року, саме цього року виповнюється славний 10-літній ювілей. Це серйозна дата, адже втриматись на ринку сьогодні досить важко. Назва підприємства походить від слова ТАЙСТРА – так називається гуцульська торбина, яку носять через плече.

 DSC_0322

ТОВ «Тайстра – К» займається пошиттям поліпропіленових мішків. Промислова потужність складає 10 тисяч екземплярів на день, за місяць до 200 тисяч. За роки роботи підприємство випустило уже декілька мільйонів одиниць продукції. Такі мішки виготовляються з міцних поліпропіленових ниток, які виткані в тканину. Подібна упаковка досить міцна і застосовується при транспортуванні та для пакування різних сипучих речовин в аграрній, харчовій промисловості та будівництві. За словами головного інженера підприємства Ярослава Беркіна, найбільше продукція підприємства користується попитом в сезон жнивної кампанії та переробки цукрових буряків на заводах.

eroeoue

Олег Веселовський зустрівся з колективом, привітав з професійним святом, подякував за роботу та побажав гарних трудових здобутків. Також посадовець нагородив колектив ТОВ «Тайстра-К» грамотою районної державної адміністрації  за багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, значний особистий внесок у соціально-економічний розвиток району, активну життєву позицію, допомогу у забезпеченні наших воїнів, які боронять державні кордони на сході України та з нагоди відзначення професійного свята – Дня працівників легкої промисловості.

За матеріалами Деражнянської райдержадміністрації