10.06.2016 — 17:02

Олександр Корнійчук здійснив виїзний прийом у Дунаєвецький район

20160610_104457

Вирішення звернень громадян є пріоритетним у діяльності органів влади. Безпосереднє спілкування допомагає ефективному вирішенню проблемних питань усіх категорій громадян області.

Саме з метою допомогти у вирішенні проблемних питань відбувся виїзний прийом громадян головою облдержадміністрації Олександром Корнійчуком у Дунаєвецькому районі, у ході якого звернулось 16 мешканців району.

П’ятеро громадян порушили питання щодо надання матеріальної допомоги, зокрема на лікування онкохворих, дітей-інвалідів та дітей, які потребують дороговартісного лікування. Також, чимало звернень пролунало щодо спірних земельних та житлових питань.

Актуальною залишається проблема нелегальних перевізників. Олександр Олександрович наголосив, що дане питання загалом по області перебуває під його особистим контролем, зокрема створено мобільні групи з контролю за здійсненням пасажирських перевезень та запобіганню нелегальним перевезенням.

По даному питанні надано доручення керівництву району активізувати роботу щодо контролю за здійсненням господарської діяльності підприємців в сфері перевезень відповідно до чинного законодавства, із залученням ширшого кола громадських активістів.20160610_105238

Розглянуто проблемне вже тривалий час питання про функціонування ТОВ «Центр інноваційно-будівельних технологій» (зокрема, виробництва теплоізоляційних плит із екструдованого полістиролу), яке розміщене в орендованому товариством приміщенні цеху №2 ПАТ “Дунаєвецьке підприємство сільгосптехніка” в м.Дунаївці.

Вже декілька років триває громадський супротив мешканців житлового масиву, розташованого біля підприємства та громадських активістів проти роботи даного виробництва. Проте люди, які працюють на ТОВ “Центр інноваційно-будівельних технологій” не вважають його за шкідливе.

Питання законності та належної роботи ТОВ “Центр інноваційно-будівельних технологій” додатково вивчалось усіма відповідними контролюючими органами, з урахуванням вимог мешканців житлового масиву біля ПАТ “Дунаєвецьке підприємство сільгосптехніка” та трудового колективу Центру. На даний час виробництво не працює.

З метою вирішення цього наболілого і конфліктного питання буде здійснено ряд заходів, зокрема проведення незалежної експертизи викидів в атмосферне повітря ТОВ “Центр інноваційно-будівельних технологій”.

Усі порушенні питання взяті під особистий контроль очільника області. Для детального опрацювання та вивчення надано відповідні доручення керівникам відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації та райдержадміністрації.

20160610_131641 (1)

20160610_131956